Cursussen

Wil je snel en gemakkelijk nieuwe kennis opdoen en daarmee direct in je werkpraktijk aan de slag?  Dan zijn de praktische online cursussen van Connecta iets voor jou. Je doet in korte tijd, thuis of op je werkplek, actuele kennis op. Je gaat zelf mee aan de slag op een tijd en plaats die jou goed uitkomt. Door de praktische oefeningen word je gestimuleerd je nieuwe kennis meteen toe te passen. Daarmee komen je projecten sneller van de grond en werk je met meer plezier.

Samenwerken met burgers

Omdat ik merkte dat professionals in de publieke sector op zoek zijn naar manieren om gemakkelijker samen te werken met burgers, heb ik een online cursus over dit onderwerp ontwikkeld. In de cursus leer je in te spelen op initiatieven in de samenleving, burgers te betrekken bij beleid en om te gaan met dilemma’s bij samenwerking.

Voor de basis online cursus investeer je slechts €  97,00 (excl. BTW).

Als deelnemer aan deze online cursus ga je gedurende 8 weken aan de slag. Je ontvangt in die tijd een set praktische tools,  bestaande uit:

  • het complete praktijkboek Beter met Burgers van 75 bladzijden (eboek)
  • een handleiding voor de online cursus
  • vier actieboeken van elke 20 pagina’s met extra inspirerende praktijkvoorbeelden, actiestappen, weblinks naar relevante tools, leuke filmpjes en praktische tips
  • een 1-op-1 telefonische strategiesessie van een half uur waarin je persoonlijke coaching ontvangt (alleen in de professional versie)

Begeleider

Ik ben Pauline Zwart en help al jaren professionals met vernieuwende manieren van samenwerken met burgers en organisaties.  Ook heb ik veel ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van elearning programma’s. Deelnemers zijn enthousiast over de manier waarop ik, ook op afstand, hen coach en uitdaag om zich verder  te ontwikkelen.

Maatwerk

Wil je een cursus op maat over veranderen of samenwerken voor je afdeling of groep? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via info@connecta.nl