Hoe ziet jouw #shelfie eruit?

Het is zomer! Daarom een korte ‘break’ in mijn blogserie over veranderboeken. In deze blog wil ik iets anders doen: een #shelfie met jullie delen.

Dat is zoals je ziet een foto van één van onze (vele) boekenplanken. Tijdens de vakantie heb ik deze plank mooi opgeruimd en ingedeeld op thema (met als gevolg dat ik mijn boeken nu niet direct meer kan vinden ;-)).

Zoals ik eerder schreef, ben ik van jongsaf aan een liefhebber van lezen. Zodra ik zakgeld kreeg gaf ik dat uit aan pocketboekjes. In het dorp waar ik woonde was de bibliotheek alleen op vrijdagavond geopend. Ik haalde dan het maximale aantal boeken op dat ik mee mocht nemen. Sinds die tijd ben ik blijven lezen: studieboeken, boeken over persoonlijke ontwikkeling, filosofie, reizen en creativiteit. Daarnaast allerlei verhalen en ook een beetje poëzie.shelfie

Tegenwoordig zou je mij een ‘content recylcer’ kunnen noemen. Ik kan me niet voorstellen (en dat geldt gelukkig ook voor Martin, mijn man) dat ik in een huis zou wonen zonder boekenkast. We hebben boeken in de woonkamer, in de studeerkamer en op zolder. Deze #shelfie komt uit de studeerkamer. Ik moet trouwens toegeven dat ik op dit moment een boek lees op mijn Kindle e-reader….

Ik zou het erg leuk vinden als jij ook een #shelfie maakt en deelt. Dat kan via mijn FacebookpaginaTwitter of Pinterest. Tot volgende week! Ik schrijf dan een blog over innovatie en mijn favoriete boek daarover. Vind je het handig om dat artikel automatisch te ontvangen? Abonneer je dan via deze link.